Eindfeest jubileumtentoonstelling

25 jaar Kunstvereniging Diepenheim

Op zaterdag 5 september viert Kunstvereniging Diepenheim haar 25-jarig bestaan. Overdag heeft iedereen de mogelijkheid om de jubileumtentoonstelling in het Drawing Centre Diepenheim gratis te bezoeken, ’s middags is er een receptie in Herberg de Pol, een boekpresentatie in het hoofdgebouw van de Kunstvereniging en in de avond is er een feest met maaltijd, drankjes en livemuziek van de band Wat Typisch.

Logo25
Jubileumboek
In de middag wordt het Jubileumboek gepresenteerd. In het boek wordt teruggekeken op de geschiedenis van Kunstvereniging Diepenheim. Naast 165 tekeningen zijn er tekstbijdragen van kunsthistorici, curatoren, medewerkers, vrijwilligers en exposanten. Alle werken van de jubileumtentoonstelling zijn in facsimile terug te vinden in het boek. Het boek is tijdens de feestdag verkrijgbaar voor € 25,-, na 5 september voor € 40,-.

Kunstvereniging Diepenheim nodigt u van harte uit voor dit feestelijke jubileum!

Van 11.00 tot 17.00 uur  |
Drawing Centre Diepenheim |  Kuimgaarden 1

Mogelijkheid tot bezichtigen jubileumtentoonstelling Veldwerk. 25 jaar Kunstvereniging Diepenheim.
Tevens uw laatste kans om een van de unieke kunstwerken te kopen!

14.30 – 15.30 uur  | Herberg de Pol |  Raadhuisstraat 8
Diepenheimse ontvangst door het bestuur van de Kunstvereniging

16.00 – 17.00 uur | Kunstvereniging Diepenheim | Grotestraat 17

• Feestrede door Hendrik Driessen, directeur Museum De Pont in Tilburg
  • Presentatie Jubileumboek

17.30 – 18.30 | Herberg de Pol | Raadhuisstraat 8
Borrel en maaltijd*. De kosten voor de maaltijd zijn €10,- p.p. inclusief 1 drankje (overige consumpties zijn voor eigen rekening)

Aansluitend Jubileumfeest | Herberg de Pol
Livemuziek van Wat Typisch

Tijdens het feest zal het jubileumboek Veldwerk 25 jaar Kunstvereniging Diepenheim verkrijgbaar zijn.

Gratis entree, consumpties voor eigen rekening
*Voor deelname aan de maaltijd vragen wij u vriendelijk vooraf te reserveren. Aanmelden vóór 29 augustus via info@kunstvereniging.nl

Voor een eventuele overnachting in of rondom Diepenheim verwijzen wij u graag naar: www.vvvhofvantwente.nl