Kunstmoment 2017

Kunstmoment Diepenheim 2017Van 19 t/m 29 oktober 2017 transformeert het Stedeke Diepenheim in een grote open
tentoonstellingsruimte. Op bijzondere locaties tonen meer dan 100 professionele kunstenaars hun werk.

Kunstvereniging Diepenheim is één van participanten met oa:

• Tentoonstelling Penumbra in Kunstvereniging Diepenheim
  • Tentoonstelling herman de vries in Kunstvereniging Diepenheim
  • Tentoonstelling I who make mistakes on the eternal typewriter in Drawing Centre Diepenheim
  • Lithografie expositie in Werkplaats Diepenheim met litho’s van: Arno Kramer, Nour-Eddine Jaram, Remco Dikken, Caren van Herwaarden, Hanneke Francken en Kim Habers.

• ‘Litho Live’ in de Lithowerkplaats (Werkplaats Diepenheim)
    Tijdens Kunstmoment komen in Lithowerkplaats Diepenheim vier van de vijf zintuigen aan hun trekken: ruiken, luisteren, voelen & kijken. Het is: ‘Litho Live’. Nour-Eddine Jarram is litho’s aan het maken; ruik de inkt op de draaiende persen; hoor het gesis van inkt als die wordt opgebracht op de lithosteen; luister naar het piepen en knarsen van de lithopers; voel de zachte tactiliteit van handgeschept papier en de hardheid van de lithosteen.

Het programma van Kunstmoment 2017

U kunt meer informatie over Kunstmoment Diepenheim 2017 vinden op de website van de organisator ->