Rondleiding ‘Penumbra’ met curator Alexandra Landré

Ter gelegenheid van de tentoonstelling Penumbra, is er op zondag 12 november 2017 om 15.00 uur een rondleiding met Alexandra Landré, curator Kunstvereniging Diepenheim.

Kunstvereniging Diepenheim presenteert met trots de eerste solotentoonstelling van Duitse kunstenaar Lisa Reitmeier. In haar werk onderzoekt Reitmeier de dimensie van transitie in relatie tot het menselijk lichaam. Een bijzondere interesse gaat uit naar de overgang van levend naar dood materiaal of de ontwikkeling van rituelen en bijbehorende symbolen.

Met een open blik wordt het verschijnsel ‘verandering’ tegen het licht gehouden en vertaalt Reitmeier deze naar een eigenzinnige keuze aan materiaal. Latex huiden, tegels, gevonden voorwerpen, doorschemerende substanties maken deel uit van Reitmeiers poëtische sculpturale installaties.

Curator Alexandra Landré neemt je mee door de tentoonstelling en zal het werk van Lisa Reitmeier toelichten.

U bent van harte welkom.

Alexandra Landré over ‘Penumbra’

Zondag 12 november om 14.30 uur inloop, start 15:00 – 16:00 uur

Kunstvereniging Diepenheim, Grotestraat 17 te Diepenheim.

Toegang: € 4,50 inclusief welkomstdrankje en entree ticket voor de tentoonstelling I who make mistakes on the eternal typewriter in Drawing Centre Diepenheim, voor leden gratis.