11 ‘gestes’ van herman de vries

herman de vries heeft Kunstvereniging Diepenheim elf houtskooltekeningen geschonken. De opbrengst van de verkoop zal worden gebruikt om de drie tuinen van de kunstenaar in Diepenheim – de winter-, seringen- en vlindertuin – verder te exploiteren en onder de aandacht te brengen van het publiek.

Ook werd gekozen om deze schenking te bundelen in een leporello en deze werd door de kunstenaar genummerd en gesigneerd. De oplage van de leporello is 54 exemplaren, een favoriet getal van de kunstenaar. De elf tekeningen zijn in deze uitgave op werkelijke grootte afgebeeld (35 x 25 cm).

Veel dank zijn we verschuldigd aan herman de vries, Katharina Winterhalter, Cees de Boer (Nederlandse vertaling) en Vince de Vries. De uitgave van deze leporello werd mede mogelijk gemaakt door een genereuze bijdrage van Ars Donandi / Madeleine fonds.

De elf houtskooltekeningen en leporello’s zijn t/m 26 nov 2017 te zien in de Kunstvereniging.

Tekening € 876,- (inclusief lijst, inclusief btw)
Leporello € 168,- (inclusief btw)
NRC-uitgave ‘to be all way to be’ € 150,- (inclusief btw)

Leden van de Kunstvereniging krijgen 10% korting.