Werkplaats Diepenheim

Kunst- en Theaterwerkplaats

Uniek voor Nederland: een kunst- en theaterwerkplaats met verblijfsmogelijkheid waar gerenommeerde kunstenaars, (locatie-)theaterwerkgroepen en anderen kunnen werken aan presentaties en voorstellingen. Kunstvereniging Diepenheim en Stichting Kunsten Op Straat zijn initiatiefnemer van deze werkplaats. Kunsten op Straat brengt al meer dan 20 jaar professioneel straattheater in verschillende plaatsen in Overijssel en daarnaast ook locatietheater.

In de Kunst- en Theaterwerkplaats vindt u:

• Locatietheatervoorstellingen, uitvoeringen, exposities, educatieve projecten en streekproducties, bijeenkomsten van zorginstellingen en bedrijven
  • Goed geoutilleerde werkplaatsen voorzien van machines voor hout- en metaalbewerking, het maken van kleding en andere attributen
  • Vier appartementen met in totaal 12 artist-in-residenceplekken

Samenwerking met …
De Kunst- en Theaterwerkplaats is een samenwerkingsverband van Kunstvereniging Diepenheim en Stichting Kunsten Op Straat.

Kijk voor meer informatie opĀ www.werkplaatsdiepenheim.nl

De Hagen 3
7478 AJ Diepenheim