‘Veldwerk’ 25 jaar Kunstvereniging Diepenheim

Logo25Op zaterdag 5 september vierde Kunstvereniging Diepenheim haar 25-jarig bestaan. Naar aanleiding van het feestelijke moment was er een jubileumtentoonstelling met 165 kunstenaars en is er een boek uitgebracht met daarin een terugblik op de geschiedenis van de Kunstvereniging.

Het Jubileumboek is op 5 september tijdens het jubileumfeest gepresenteerd. In het boek wordt teruggekeken op de geschiedenis van Kunstvereniging Diepenheim. Naast 165 tekeningen zijn er tekstbijdragen van kunsthistorici, curatoren, medewerkers, vrijwilligers en exposanten. Alle werken van de jubileumtentoonstelling zijn in facsimile terug te vinden in het boek.

Het boek is verkrijgbaar bij de Kunstvereniging en het Drawing Centre voor € 40,- .

Veldwerk-vbp-1Veldwerk-vbp-2Veldwerk-vbp-3Veldwerk-vbp-4