• Opening Herfsttentoonstellingen

Noteer zaterdag 21 september alvast in de agenda. Dan vinden de openingen van de Herfsttentoonstellingen plaats.

• Laatste kans

Zondag 1 september is de laatste dag dat je de Zomertentoonstellingen in het Drawing Centre en de Kunstvereniging kunt bezoeken.

• Groei & Bloei Weekend

De Kunstvereniging neemt deel aan het Groei & Bloei weekend. De Tuinen van Diepenheim zijn uiteraard te bezoeken, maar ook de Kunstvereniging en Drawing Centre ..

• Opening Zomertentoonstellingen

Noteer zaterdag 25 mei alvast in de agenda. Dan vinden de openingen van de Zomertentoonstellingen plaats.

• Laatste kans

Zondag 5 mei is de laatste dag dat je de Lentetentoonstellingen in het Drawing Centre en de Kunstvereniging kunt bezoeken.

• Rondleiding Kunstvereniging

Curator Alexandra Landré en Cecilia Rebergen geven 10 maart een rondleiding in het expositiegebouw van Kunstvereniging Diepenheim.

• Gewijzigde openingstijden

De Kunstvereniging en het Drawing Centre hebben vanaf 1 april aangepaste openingstijden.