Kunstmoment 2015

KunstmovementElk jaar transformeert het Stedeke Diepenheim in de herfstvakantie in een grote open tentoonstellingsruimte. Op vijftig bijzondere plekken tonen honderd professionele kunstenaars hun werk. Op plekken waar je het niet verwacht (oude schuren, bijzondere huizen, winkels, maar ook in galeries, bij kastelen en de bijzondere buitengebieden) is kunst van diverse disciplines te zien. Naast het kunstprogramma zijn er diverse lezingen, workshops en presentaties. Veel kunstenaars zijn aanwezig tijdens het evenement en geven een toelichting op hun werk.

Kunstmoment Diepenheim is al ruim tien jaar een begrip en trekt vele duizenden bezoekers. Dit jaar is het thema ‘Kunstmo(ve)ment’ en diverse kunstenaars laten zich hier door inspireren. André Boone toont een groot bewegend object.

Het evenement wordt georganiseerd door de stichting Kunstmoment Diepenheim.

Kunstvereniging Diepenheim is deelnemer van het evenement met de tentoonstelling ‘Arcadia‘. Tijdens Kunstmoment kunt u de tentoonstelling gratis bezoeken.

Kunstmoment Diepenheim: inspirerend, gevarieerd en in een bijzondere sfeer.

Welkom in ons Stedeke!

Kunstmoment Diepenheim