Finissage en kunstenaarsgesprekken

De tentoonstellingen in de Kunstvereniging en het Drawing Centre sluiten we zondag 1 september af met een feestelijke finissage. Tevens vindt er op beide locaties deze middag een kunstenaarsgesprek plaats.

Drawing Centre heeft Bas Hendrikx, artistiek directeur van Art on Paper in Brussel en oprichter van Kunsthalle Amsterdam, uitgenodigd voor een gesprek met Marisa Rappard over haar tentoonstelling Clouded Matter.
Inloop 12.30, gesprek van 13.00 – 14.00 uur.

In het hoofdgebouw van de Kunstvereniging gaat artistiek leider Alexandra Landré in gesprek met Bastienne Kramer over haar overzichtstentoonstelling FLASHFORWARD.
Inloop 14.30, gesprek van 15.00 – 16.00 uur.

De toegang bedraagt € 5,- waarmee u entree heeft voor beide exposities en gesprekken. Voor leden van de Kunstvereniging en museumjaarkaarthouders in de entree en het gesprek gratis.