Gratis Entree & Finissage

Maak gratis kennis met Kunstvereniging tijdens ‘De Heerlijcke Markt Diepenheim’

Op 1 maart bieden wij iedereen de mogelijkheid om kennis te maken met Kunstvereniging Diepenheim. U hoeft deze dag geen entree te betalen voor de verschillende tentoonstellingen.

Het Hoofdgebouw & Het Ottenhuis

gratis te bezoeken van 12:00 tot 16:00 uur.

Drawing Centre Diepenheim

gratis van 12:00 tot 16:00 uur.

15:00 Drawing Centre Diepenheim
Afsluitend Kunstenaarsgesprek

Allie van Altena – Pieter Bijwaard – Irina Birger –  Marisa Rappard

Ter afsluiting van de tentoonstelling Schitterend Isolement vindt op zondag 1 maart 2015 om 15.00 uur een gesprek plaats met enkele deelnemende kunstenaars. Paul Pusch, Journalist en initiator van Artes Foundation een stichting voor kunstenaars , zal het informele gesprek leiden.

U bent van harte welkom en er is gelegenheid om vragen aan de kunstenaars te stellen.

Zondag 1 maart 2015 om 15.00 uur, Drawing Centre Diepenheim, Kuimgaarden 1 te Diepenheim.

Bij aanvang krijgt u een welkomstdrankje, overige drankjes zijn op eigen kosten.

Toegang: Vrije gift.

‘De Heerlijcke Markt Diepenheim’

Op zondag 1 maart is tevens Een lifestyle markt, waar een gevarieerd aanbod van creatieve, ambachtelijke en duurzame producten te vinden is. Daarnaast biedt de markt ruimte aan kunstenaars & muzikanten om zich aan het publiek te vertonen. Van 12.00 tot 17.00 uur bij Herberg de Pol.

Kijk voor meer informatie op de facebookpagina ->