Het geheim van Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim op zoek naar hét geheim: Dwalen door Deep’n

Kunstvereniging Diepenheim nodigt bewoners en betrokkenen uit om de geheimen van Diepenheim te delen. Welk plekje is hen het dierbaarst? Waar leven de verhalen die een groter publiek of podium verdienen? Wat maakt het Diepenheim uniek?

Veel bezoekers komen naar Diepenheim met een eenzijdig doel. De Kunstvereniging, een landgoed, of een fietstochtje in de omgeving. Té vaak blijkt dat mensen de enorme kwaliteit en kwantiteit van de culturele en recreatieve mogelijkheden in en rond Diepenheim niet kennen. Unieke B&B’s en winkels, de tuinen van herman de vries of de Non-Urban Gardens; teveel mensen weten niet van het bestaan.

Kunstvereniging Diepenheim wil laten zien dat je een bezoek aan een van haar gebouwen en de kunst in het buitengebied heel goed kunt combineren met andere activiteiten. Of: Een uitgangspunt kan laten zijn voor andere activiteiten. Een incidenteel bezoek kan immers aanleiding geven voor een langduriger en intensiever verblijf.

Kunstvereniging Diepenheim wil  laten zien dat Diepenheim niet alleen interessant is voor kunst- en natuurliefhebbers, maar mensen ook kennis laten maken met de visie, de tradities en dromen van de bewoners. De volgende vragen zijn daarbij uitgangspunt.
– Heeft u nog verhalen die u graag met een groter publiek wilt delen?
– Heeft u een unieke verzameling of beeldmateriaal die de aandacht verdient?
– Wat is uw dierbaarste plekje of herinnering?

– Hoe belangrijk is het idee van Noaberschap?

Kortom: Wat is volgens u het geheim van Diepenheim?

Op dinsdagavond 24 februari zijn bewoners van Diepenheim van harte welkom in Herberg De Pol om kennis te maken met het project Dwalen door Deep’n en samen hét geheim boven tafel te krijgen!

Datum:          24-2-2015
Tijd:                20.00 uur
Locatie:          Herberg de Pol, Diepenheim

HEEFT U NU AL TIPS OF WIL U GRAAG UW GEHEIM VAN DIEPENHEIM DELEN?
MAIL DAN NAAR: dwalendoordeepn@stichtingbeeldruimte.nl