Hosta onderhoudsdag

Help de Hostatuin van Diepenheim weer onkruid vrijmaken!

Vooruitlopend op het tweede werkbezoek van de Nederlandse Hostavereniging op 26 augustus a.s. zoeken wij mensen die ons op 18 juli a.s. komen helpen het Gazebo, de Hostatuin van Diepenheim, onkruidvrij te maken. Wanneer ons dat lukt kunnen leden van de Hostavereniging de 1393 soorten hosta’s beter controleren en inventariseren.

Iedereen, met of zonder groene vingers, wordt uitgenodigd om aan deze onderhoudsdag deel te nemen. Tijdens deze dag, ruim voorzien van koffie, thee en fris met heerlijke broodjes tussen de middag kan iedereen helpen bij het opschonen van het Gazebo. Iedereen die iets heeft met tuinieren of gewoon een gezellige dag wil meemaken is welkom!

Het programma van die dag ziet er als volgt uit:

09.30 uur Verzamelen in Herberg De Pol voor een kop koffie of thee.

09.45 uur Welkom door Frans de Steur met een uitleg van de werkzaamheden voor die dag

10.00 uur Naar het Gazebo met een taakverdeling van die werkzaamheden

11.00 uur Koffie/theepauze in het Gazebo

12.30 uur Lunch in Herberg De Pol

13.15 uur Opnieuw naar het Gazebo

15.30 uur Einde werkzaamheden

16.00 uur Dank en afscheid met een drankje in Herberg De Pol

Wanneer u die dag slechts voor een gedeelte wilt of kunt meemaken bent u uiteraard ook van harte welkom!

Voor gereedschap wordt gezorgd. Wanneer u liever met uw eigen gereedschap werkt is dat natuurlijk ook prima.

Aanmelden kan via info@kunstvereniging.nl of via het contactformulier ->

hosta-2