Kom Jonas Ohlsson helpen met een groot kunstwerk!

KvD-Ohlsson-OpenAtelier-5Op woensdag 26 augustus komt kunstenaar Jonas Ohlsson naar Diepenheim om samen met jou een groot kunstwerk te maken! Dus trek je oude kleding aan, kom naar de kunstvereniging en laat je creativiteit de vrije loop!

Iedereen is uitgenodigd om Jonas Ohlsson te komen helpen op 26 augustus. Op deze dag zal de basis worden gemaakt van een groot kunstwerk wat van buiten naar binnen gaat. Met hout zal het frame worden gemaakt waarop kippengaas en papier-maché zal worden geplaatst. Naast het idee dat het groot moet worden, kan iedereen zijn eigen ideeën erin kwijt. Jouw creativiteit is onderdeel van het geheel!

Het grote frame zal de basis vormen voor het Open Atelier op zondag 30 augustus waar verder zal worden gewerkt aan het kunstwerk. Op 5 september kan iedereen het eindresultaat bekijken tijdens het feest van 25 jaar Kunstvereniging Diepenheim.

KvD-Ohlsson-OpenAtelier-3Niet alleen op 26 en 30 augustus kan er worden gewerkt aan het kunstwerk. Ook op de onderstaande dagen  kun je tijdens een bezoek aan de tentoonstellingen werken aan het project.

Woensdag 26 augustus | Maak samen met Jonas Ohlsson de basis van het kunstwerk van 13:00 tot 17:00 uur

Donderdag 27 augustus van 14:00 tot 16:00 uur
Vrijdag        28 augustus van 15:00 tot 17:00 uur

Zondag 30 augustus | Open Atelier van 14:00 tot 16:00 uur ->

Dinsdag      1 september van 13:00 tot 15:00 uur
Donderdag 3 september van 13:00 tot 15:00 uur
| Tijdens uw bezoek aan de tentoonstellingen

Zaterdag    5 september van 13:00 tot 16:00 uur | Aansluitend eindfeest 25 jaar Kunstvereniging Diepenheim ->

Inmiddels is er al hard gewerkt aan de basis!

KvD-Ohlsson-OpenAtelierKvD-Ohlsson-OpenAtelier-4