Kunstenaarsgesprek ‘Botanica’

Op zaterdag 13 mei van 15.00 – 16.00 uur vindt een kunstenaarsgesprek plaats in Drawing Centre Diepenheim naar aanleiding van de groepstentoonstelling ‘Botanica’. Het informele gesprek met kunstenaars; Nikki van Es, Arja Hop & Peter Svenson, Jolanda Schouten en Charlotte Schrameijer zal begeleid worden door Nanette Kraaikamp, curator Drawing Centre Diepenheim.

Tijdens het gesprek word je meegenomen door de tentoonstelling en kom je meer te weten over de kunstenaars, kunstwerken en werkwijze. Er is gelegenheid om vragen te stellen.

Toegang:
€ 4,50
inclusief koffie/thee en entree ticket voor de tentoonstelling ‘Killing two birds with one stone’ van Jonathan van Doornum in Kunstvereniging Diepenheim, voor leden gratis.

14.30 uur inloop, gesprek 15:00 – 16:00 uur

Drawing Centre Diepenheim, Kuimgaarden 1 te Diepenheim.
Let op!
Vanwege de Kastelenloop Diepenheim kunt u niet parkeren bij het Drawing Centre. U kunt uw auto 500 meter verderop parkeren bij Zalencentrum Beltman aan de goorseweg 22, 7478 BD Diepenheim. Meer informatie ->