Kunstenaarsgesprek Jonathan van Doornum

Jonathan van DoornumTer gelegenheid van de tentoonstelling Killing two birds with one stone, vindt op zondag 9 april 2017 om 15.00 uur een gesprek plaats met kunstenaar Jonathan van Doornum. Alexandra Landré, curator Kunstvereniging Diepenheim, zal het informele gesprek leiden.

Kunstvereniging Diepenheim presenteert met trots de eerste solotentoonstelling van Jonathan van Doornum (1987, Mariënberg). In zijn werk onderzoekt Van Doornum verschillende concepten van tijd; of het nu historische periodes zijn, het idee van ‘geschiedenis’, verbeeldingen van vooruitgangsgeloof of de vluchtigheid der dingen.

Ieder tijdsconcept gaat gepaard met zijn eigen symboliek en dient als inspiratiebron voor Van Doornum’s werk. Hij combineert stijlelementen tot ruimtelijke collages, bewerkt industrieel materiaal als een klassieke beeldhouwer en transformeert dagelijkse objecten tot een nieuwe gedaante. Door dit proces verbeeldt Van Doornum niet alleen een idee van tijd, maar ook het gevoel ervan. Lees meer ->

U bent van harte welkom en er is gelegenheid om vragen aan de kunstenaar te stellen.

Kunstenaarsgesprek Jonathan van Doornum

Zondag 9 april om 14.30 uur inloop, start 15:00 – 16:00 uur

Kunstvereniging Diepenheim, Grotestraat 17 te Diepenheim.

Toegang: € 4,50 inclusief welkomstdrankje en entree ticket voor de tentoonstellingen Botanica in Drawing Centre Diepenheim, voor leden gratis.