Kunstenaarsgesprek Lucas Lenglet

herfst-2016-tentoonstelling-052-web

Ter gelegenheid van de tentoonstelling Yes & No, vindt op zondag 2 oktober 2016 om 15.00 uur een gesprek plaats met kunstenaar Lucas Lenglet. Alexandra Landré, curator Kunstvereniging Diepenheim, zal het informele gesprek leiden.

De solotentoonstelling Yes & No laat een aantal nieuwe werken zien die speciaal voor het gebouw van de Kunstvereniging ontwikkeld zijn. Monumentaal en subtiel tegelijk zet Lenglet de ruimte naar zijn hand en balanceert op de grens van veiligheid en onbehagen. Beeldend kunstenaar Lucas Lenglet (Leiden, 1972) beschrijft zijn werk als reflecties op de relatie van insluiting en uitsluiting. Tijdens het gesprek zullen wij hier verder op ingaan.

U bent van harte welkom en er is gelegenheid om vragen aan de kunstenaar te stellen.

Zondag 2 oktober om 14.30 uur inloop, start 15:00 – 16:00 uur

Kunstvereniging Diepenheim, Grotestraat 17 te Diepenheim.

Toegang: € 4,50, inclusief welkomstdrankje en entree ticket voor de tentoonstellingen ‘Traumraum’ in het Drawing Centre en ‘Dieren en dood‘  in het Diepvrieshuis, voor leden gratis.

Er is meer in Diepenheim op zondag 2 oktober!

Politiek in De Pol
met CDA-leider Sybrand Buma en PvdA-bestuurslid Annemieke Wissink.

Heerlijcke Markt Diepenheim
Heerlijcke Markt Diepenheim: een markt met unieke, creatieve producten en proeverijen van ambachtelijke producten in Diepenheim. Kom ook en laat je verrassen!