Kunstenaarsgesprek met Roland Spitzer

Ter gelegenheid van de tentoonstelling ‘how to do things with sculpture’ vindt op zaterdag 6 februari 2016 om 14.00 uur een gesprek plaats met kunstenaar Roland Spitzer. Alexandra Landre, curator Kunstvereniging Diepenheim, zal het informele gesprek leiden.

Roland Spitzer is één van de deelnemers in de groepstentoonstelling ‘How to do things with sculpture’. Spitzer is onlangs afgestudeerd aan de AKI in Enschede en is op dit moment verbonden aan het Kunstenlab Deventer. Speciaal voor de ruimte van de Kunstvereniging heeft hij een nieuwe sculptuur ontwikkeld en theatraal in de ruimte geplaatst.

U bent van harte welkom en er is gelegenheid om vragen aan de kunstenaars te stellen.

Zaterdag 6 februari om 14.00 uur, Kunstvereniging Diepenheim, Grotestraat 17 te Diepenheim.

Toegang: € 4,50, inclusief welkomstdrankje* en entree ticket voor het Drawing Centre, voor leden gratis.

*Bij aanvang krijgt u een welkomstdrankje, overige drankjes zijn op eigen kosten.

10 gratis plekken voor studenten!
Ben jij een student en zou je ook graag bij het kunstenaarsgesprek van Roland Spitzer willen zijn? Meld je dan snel aan via info@kunstvereniging.nl! De eerste 10 aanmeldingen krijgen gratis entree.

Tentoonstelling-Winter-2015-KvD-010-web