Kunstenaarsgesprek Robbie Cornelissen en Bets Hölscher

robbiesiteTer gelegenheid van de tentoonstelling The Life of Lines, vindt op zondag 26 februari 2017 om 15.00 uur een gesprek plaats met kunstenaars Robbie Cornelissen en Bets Hölscher. Arno Kramer, curator Drawing Centre Diepenheim, zal het informele gesprek leiden.

Met The Life of Lines geeft Robbie Cornelissen een duidelijke hint hoe hij het tekenen graag benadert. Het proces van het tekenen, de beweging, de actie, de tijd zijn van groot belang. Het geconcentreerd trekken van een lijn met volledige toewijding legt volgens Robbie Cornelissen bewust of onbewust een link tussen het eigen lichaam, de ruimte, de activiteit en alle werken in een tentoonstelling.

Bets Hölscher tekent al vele jaren en volgde in de jaren 90 lessen aan de Nieuwe Academie. Haar tekeningen van verschillende formaten verraden een heel bijzondere visie op het tekenen en tonen een sterk autonome eigen beeldenwereld

U bent van harte welkom en er is gelegenheid om vragen aan de kunstenaars te stellen.

Zondag 26 februari om 14.30 uur inloop, start 15:00 – 16:00 uur

Drawing Centre Diepenheim, Kuimgaarden 1 te Diepenheim.

Toegang: € 4,50 inclusief welkomstdrankje en entree ticket voor de tentoonstellingen Modus Operandi in Kunstvereniging Diepenheim, voor leden gratis.