Kunstenaarsgesprek Traumraum

Ter afsluiting van de tentoonstelling Traumraum, vindt op zondag 27 november 2016 om 15.00 uur een gesprek plaats met kunstenaars Sebastiaan Schlicher en  Lenneke van der Goot. Nanette Kraaikamp, curator Drawing Centre Diepenheim, zal het informele gesprek leiden.

Tot en met 27 november 2016 toont Drawing Centre Diepenheim een tentoonstelling waarin de wonderlijke subjectieve werelden van tekenende beeldend kunstenaars centraal staan. Tegenwoordig zijn er veel kunstenaars die fantasievolle werelden creëren, van surrealistisch en sprookjesachtig, tot rauw of geheel abstract. De realiteit van alledag lijkt in eerste instantie in dergelijke werken te worden ontvlucht, maar is wel degelijk voelbaar en zelfs gedeeltelijk daarop gebaseerd. Tijdens het gesprek zullen wij hier verder op ingaan.

U bent van harte welkom en er is gelegenheid om vragen aan de kunstenaars te stellen.

Open Atelier Kim Habers

Artist in Residence Kim Habers stelt haar atelier op zondag 27 november open van 14:00 tot 17:00 uur (gesloten tijdens het kunstenaarsgesprek ). U bent van harte welkom om haar  atelier in Werkplaats Diepenheim te komen kijken.

Kunstenaarsgesprek

Zondag 27 november 14.30 uur inloop, start 15:00 – 16:00 uur

Drawing Centre Diepenheim, Kuimgaarden 1 te Diepenheim.

Toegang: € 4,50, inclusief welkomstdrankje en entree ticket voor de tentoonstellingen Yes & No van Lucas Lenglet in de Kunstvereniging en Dieren en de dood van Denise Nijland  in het Diepvrieshuis, voor leden gratis.