Kunstmoment 2016

kunstmoment-groot1Elk jaar transformeert het Stedeke Diepenheim in de herfstvakantie in een grote open tentoonstellingsruimte. Op vijftig bijzondere plekken tonen honderd professionele kunstenaars hun werk. Op plekken waar je het niet verwacht (oude schuren, bijzondere huizen, winkels, maar ook in galeries, bij kastelen en de bijzondere buitengebieden) is kunst van diverse disciplines te zien. Naast het kunstprogramma zijn er diverse lezingen, workshops en presentaties. Veel kunstenaars zijn aanwezig tijdens het evenement en geven een toelichting op hun werk.

Kunstmoment Diepenheim is al ruim tien jaar een begrip en trekt vele duizenden bezoekers. Dit jaar is het thema ‘Sporen in de tijd’ en diverse kunstenaars laten zich hier door inspireren.

Het evenement wordt georganiseerd door de stichting Kunstmoment Diepenheim.

Kunstvereniging Diepenheim als deelnemer

Kunstvereniging Diepenheim is deelnemer in het evenement met de tentoonstelling ‘Yes & No‘ van Lucas Lenglet, ‘Dieren en de dood‘ van Denise Nijland, de groepstentoonstelling ‘Traumraum‘ en een film presentatie van ‘Hollandse Meesters’. Tijdens het evenement kunt u de tentoonstellingen gratis bezoeken.

Lithografie in Werkplaats Diepenheim

Tijdens het evenement is de lithowerkplaats in Werkplaats Diepenheim geopend. Zo is er o.a. een expositie en kan je de lithowerkplaats in werking zien. Bekijk hier het programma ->Op zondag 23 oktober zal de lithowerkplaats officieel worden geopend. Kom langs! ->

Kunstmoment Diepenheim: inspirerend, gevarieerd en in een bijzondere sfeer.

Welkom in ons Stedeke!

Kunstmoment Diepenheim