Finissage en nieuwjaarsreceptie

Zondag 5 januari is de laatste dag dat de tentoonstellingen Embodied Lines in Drawing Centre Diepenheim en Unhide All in Kunstvereniging Diepenheim nog te bewonderen zijn. Deze dag zullen ook enkele kunstenaars aanwezig zijn. De openingstijden van de tentoonstellingen zijn van 12.00 tot 16.00 uur. Vervolgens zijn beide tentoonstellingsgebouwen tot zaterdag 29 februari gesloten voor onderhoud, de afbouw van de huidige tentoonstellingen en de opbouw van de nieuwe tentoonstelling.

Vanaf 16.00 uur proosten we in het hoofdgebouw op het nieuwe jaar, dat voor Kunstvereniging Diepenheim het 30ste jaar is. Een jubileumjaar, waarvoor mooie plannen op de agenda staan. Tijdens de nieuwjaarsreceptie zal Hélène Webers, gastcurator voor de komende tentoonstelling, een toelichting geven op de nieuwe tentoonstelling: Buiten Westen #2.

Voorzitter Just Schimmelpenninck vertelt over de verdere plannen van komend jaar, en Erik Lips, een nieuw enthousiast lid van de Kunstvereniging, introduceert zijn ideeën over het aanbieden van een cursus Architectuur en Kunstgeschidenis voor leden.

Het bestuur hoopt u te mogen begroten en samen het glas te heffen op een prachtig nieuw jaar.