Lezing Co Seegers

Alleen voor leden van Kunstvereniging Diepenheim.

Op zondag 17 juni ontvangen wij u graag om 13.30 uur in het Ottenhuis te Diepenheim. Na een heerlijke kop koffie of thee zal Co Seegers, groot kenner van het oeuvre van herman de vries, een lezing geven. Daaropvolgend krijgen we een rondleiding in de prachtig bloeiende tuinen van herman de vries. Ook nemen we u graag nog even mee naar het Gazebo van Urbain Mulkers met ruim 1300 hostasoorten. We krijgen hier een kleine uitleg over de tuin, maar ook over het kunstwerk MONOMET van Lucas Lenglet dat hier staat. Na de bezoeken aan de tuinen heeft u nog tijd om de tentoonstellingen te bezoeken waarna we de middag gezellig afsluiten met een borrel in het café van Herberg de Pol.

Graag zien we u op zondag 17 juni om 13.30 uur bij Het Ottenhuis aan de Raadhuisstraat 8 te Diepenheim.

Programma zondag 17 juni:

13.30 uur: Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers in het Ottenhuis

14.00 uur: Lezing Co Seegers in het Ottenhuis

15.00 uur: Rondleiding Tuinen herman de vries

Rondleiding Gazebo door hostavereniging of lid van de Werkgroep Tuinen

16.00 uur: Op eigen gelegenheid bezoek aan de tentoonstellingen

16.30 uur: Afsluitende borrel in café De Pol of op het terras met hapje en drankje

Aanmelden

Graag horen we van u of u komt! U kunt zich aanmelden t/m 15 juni via info@kunstvereniging.nl