Open Atelier Arcadia ‘Wassen & Weven’

educatiewevenBekijk en ervaar tijdens dit Open Atelier de werken van alle kunstenaars in de tentoonstelling ‘Arcadia’. Hoe werkt een kunstenaar? Hoe komt een kunstenaar op een idee? Hoe wordt het idee een kunstwerk?

Iedereen is welkom voor het Open Atelier van Kunstvereniging Diepenheim op zondag 22 november! Naar aanleiding van de tentoonstelling ‘Arcadia, folklore, natuur en de buren’ in Kunstvereniging Diepenheim zal er een open atelier zijn waarin de deelnemers een rondleiding krijgen, de kunst kunnen bespreken en natuurlijk zelf een kunstwerk kunnen maken.

Het open atelier heeft ditmaal het thema ‘Wassen en weven‘ gebaseerd op het rijke textielverleden van Twente. Je kan deze middag zelf aan de slag met het weven van verschillende materialen en je eigen kunstwerk maken.

Wat gaan we op deze gezellige middag doen?

• Rondleiding door de tentoonstelling Arcadia waarin diverse conceptuele kunstwerken worden besproken;

‘Hoe werkt een kunstenaar?

Hoe komt een kunstenaar op een idee?

Hoe wordt het idee een kunstwerk?’

• Zelf kunst maken door te weven met verschillende materialen onder het genot van koffie en/of thee.

Kom ook langs!

Wanneer: Zondag 22 november 2015 van 14.00 tot 16.30 uur.

Waar:  Kunstvereniging Diepenheim, Grotestraat 17.

Kosten:  € 15,- inclusief materiaal, koffie en thee. Kinderen van 7 tot en met 16 jaar € 5,-.

Aanmelden vóór 18 november via: info@kunstvereniging.nl ->

educatieweven3

Bekijk hieronder foto’s van de vorige Open Ateliers!

ohlsson