Open Atelier – Samen kunst maken

KvD-Ohlsson-OpenAtelier-5Bekijk en ervaar tijdens dit Open Atelier het werk van Jonas Ohlsson in de tentoonstelling ‘Under the threshold of consciousness’. Hoe werkt een kunstenaar? Hoe komt een kunstenaar op een idee? Hoe wordt het idee een kunstwerk?

Naar aanleiding van de tentoonstelling ‘Under the threshold of consciousness’ van de Zweedse kunstenaar Jonas Ohlsson in Kunstvereniging Diepenheim zal er op zondag 30 augustus een open atelier zijn waarin de bezoekers gezamenlijk een groot kunstwerk kunnen maken.

Iedereen is welkom voor het Open Atelier van Kunstvereniging Diepenheim op zondag 30 augustus! Op deze middag krijgen de deelnemers een rondleiding door de tentoonstelling ‘Under the threshold of consciousness’ waarin men het werk van Jonas Ohlsson kan bekijken en bespreken. Tijdens de rondleiding wordt besproken hoe hij te werk gaat, waar de ideeën vandaan komen en hoe het kunstwerk uiteindelijk vorm krijgt.

De deelnemers gaan vervolgens gezamenlijk aan de slag met een groot kunstwerk waar zij hun eigen ideeën kwijt kunnen, maar ook kunnen laten samensmelten met de ideeën van de andere deelnemers. Het uiteindelijk kunstwerk zal publiekelijk worden vertoond tijdens het 25-jarig jubileumfeest van Kunstvereniging Diepenheim op zaterdag 5 september.

Op 30 augustus geen tijd? Kom helpen met het opzetten van de basis! ->

Wanneer: Zondag 30 augustus 2015 van 14.00 tot 16.00 uur.

Waar:  Kunstvereniging Diepenheim, grotestraat 17.

Kosten:  € 15,- inclusief materiaal, koffie en thee. Kinderen van 7 tot en met 16 jaar € 5,-.

Aanmelden vóór 24 augustus via: info@kunstvereniging.nl ->

KvD-Ohlsson-OpenAtelier