Nieuwe tentoonstelling - Ouroboros silphium

Opening nieuwe tentoonstelling

Op zaterdag 21 november 2020 start in het hoofdgebouw van Kunstvereniging Diepenheim de nieuwe solotentoonstelling “Contrapunt” van Sjoerd Buisman. Curator van de tentoonstelling is Cees de Boer.

Buisman is een van de eerste kunstenaars die dertig jaar geleden, bij de toen recent opgerichte Kunstvereniging, exposeerde. Deze solotentoonstelling biedt een hernieuwde kennismaking met het werk van Buisman en verwijst tevens naar het dertigjarige jubileum van de Kunstvereniging.

In verband met Corona zal de opening van de tentoonstelling ditmaal anders verlopen. Er zijn geen programma met hapjes en drankjes of aansluitend diner. U wordt verzocht om bij het bezoek een mondkapje te dragen.

U kunt u aanmelden voor de tijdssloten 14.00, 15.00 of 16.00 uur. Per uur worden er niet meer dan 10 mensen toegelaten. Zowel Cees de Boer als Sjoerd Buisman zijn deze middag aanwezig om een toelichting op de tentoonstelling te geven. Na een uur wordt u verzocht plaats te maken voor de volgende groep.

U dient zich voorafgaand per mail aan te melden: info@kunstvereniging.nl. In deze mail kunt u het aantal personen en de voorkeurstijd doorgeven. Heeft u coronagerelateerde klachten, blijf dan thuis.

Lees HIER meer over de tentoonstelling.