Opening Wintertentoonstellingen

Op zaterdag 13 december zullen de nieuwe wintertentoonstellingen worden geopend.

In het hoofdgebouw:eiko

Eiko Ishizawa

‘IT’ STIMETO LE AVEEM OTIONS’

De wijze waarop de Zen-filosofie naar de wereld kijkt, verschilt wezenlijk van de manier waarop de westerse cultuur dat doet. De Japanse kunstenares Eiko Ishizawa legt in haar tentoonstelling enkele belangrijke verschillen bloot.

ester

Projectruimte – Preludium 5

‘Feestzaal’

Afgelopen september organiseerde Drawing Centre Diepenheim een Masterclass Tekenen van Arno Kramer. Van het ontstane werk is een tentoonstelling gemaakt waarin de 12 deelnemers exposeren.

In het Drawing Centre Diepenheim:koen

Groepsexpositie

‘Schitterend Isolement’

Vrijwel alle kunstenaars ontwikkelen hun werk in afzondering in hun ateliers en brengen dat op enig moment in tentoonstellingen naar buiten. Een interessante vraag is of je het begrip isolement ook letterlijk in kunstwerken kunt terugvinden.

Het Ottenhuis:

Heidi Linck

‘We don’t exist’

Heidi Linck (1978) verzamelde tijdens haar residency in Werkplaats Diepenheim plekken die zich aan de ruimtelijke ordening onttrokken hebben en getransformeerd zijn tot bevreemdende locaties die gebeurtenissen en verhalen suggereren.

Programma zaterdag 13 december

De kunstenaars en Kunstvereniging Diepenheim nodigen u van harte uit voor de opening:

14.00 uur Drawing Centre Diepenheim • Kuimgaarden 1
• Welkomstwoord door Michiel van der Kaaij.
• Toelichting op de tentoonstelling door Arno Kramer.
Gelegenheid tot bezichtiging van de tentoonstelling.

15.00 uur Werkplaats Diepenheim ->
• Opening door mevrouw Hester Maij, gedeputeerde van de Provincie Overijssel.
Gelegenheid tot bezichtiging van Werkplaats.

15.45 uur Het Ottenhuis • Raadhuisstraat 11
• Welkomstwoord door Heidi Linck.

Aansluitend Kunstvereniging Diepenheim • Grotestraat 17
• Welkomstwoord door Hanne Hagenaar en Heske ten Cate
• Performance door Kezo Kusuda, Japanse choreograaf en danser
• Uitreiking eerste exemplaar Dertiende Tekencahier aan Arno Kramer.
Gelegenheid tot bezichtiging van de tentoonstelling.

17.30 uur Herberg de Pol • Raadhuisstraat 8
• Borrel en Maaltijd*
   De kosten voor de maaltijd zijn € 15,- p.p. (consumpties zijn voor eigen rekening)

*Voor deelname aan de maaltijd vragen wij vriendelijk vooraf te reserveren. Aanmelden vóór 5 december, bij voorkeur via ons contactformulier of per mail: info@kunstvereniging.nl