Opening Zomertentoonstellingen

Op zaterdag 27 juni opent Kunstvereniging Diepenheim twee nieuwe tentoonstellingen. In het hoofdgebouw is een solo tentoonstelling van Jonas Ohlsson te zien en in het Drawing Centre word het 25 jarig jubileum van de Kunstvereniging gevierd door een grote groepstentoonstelling waarin nieuwe werken van vrijwel alle deelnemende kunstenaars van de afgelopen jaren te zien zijn.

De kunstenaars en Kunstvereniging Diepenheim nodigen u van harte uit voor de opening:

Vanaf 12:00 uur Werkplaats Diepenheim • De Hagen 3

Open Atelier Roderick Laperdrix

Artist in residence Roderick Laperdrix zal vanaf 12:00 uur de deuren van zijn studio in de Werkplaats Diepenheim open zetten. Iedereen is welkom om een voorproefje van zijn nieuwe werken te krijgen. Meer informatie ->

15.00 uur Kunstvereniging Diepenheim • Grotestraat 17

Jonas Ohlsson – ‘Under the Threshold of Consciousness’

• Welkomstwoord door Teun Leuftink, voorzitter Kunstvereniging Diepenheim.
• Toelichting door curatoren Hanne Hagenaars en Heske ten Cate.
• Performance door Blodfet & DJ Lonely.

Aansluitend Gelegenheid tot bezichtiging van de tentoonstelling in het hoofdgebouw.

16.30 uur Drawing Centre Diepenheim • Kuimgaarden 1

‘Veldwerk’ 25 jaar Kunstvereniging Diepenheim

Openingswoord door Arnoud Odding, directeur Rijksmuseum Twenthe in Enschede.

17.30 uur Boerderij Hof Kagelink * tot 20.00 uur • Markveldseweg 7 Diepenheim

• Borrel en maaltijd ** De kosten voor de maaltijd zijn € 19,- p.p. inclusief één drankje (consumpties zijn voor eigen rekening)

Optioneel

Voorstelling Mansholt

In de avond is er de mogelijk om naar het prijswinnende locatietheater ‘Mansholt’ te gaan (beste locatietheater van 2014). Tickets kosten € 18,50, deze kunt u reserveren via kaarten@werkplaatsdiepenheim.nl

* Wij raden bezoekers aan zoveel mogelijk met eigen vervoer te gaan, er is voldoende parkeergelegenheid. Ook is er een pendelbus vanaf Kunstvereniging Diepenheim Grotestraat 17 naar de boerderij. Deze rijdt van 17.00 tot 22.30 uur de route Kunstvereniging – Boerderij Hof Kagelink – Station Goor – Boerderij Hof Kagelink – Kunstvereniging.

** Voor deelname aan de maaltijd vragen wij vriendelijk vooraf te reserveren. Aanmelden vóór 20 juni, bij voorkeur per e-mail: info@kunstvereniging.nl