Rondleiding Unhide All

Kunstenaar Gerbrand Burger en artistiek leider Alexandra Landré geven zondag 8 december een rondleiding door Unhide All; de eerste solotentoonstelling van Burger. De rondleiding begint om 15.00 uur, vanaf 14.30 uur ontvangst en welkomstwoord.

De titel is ontleend aan digitale schetsprogramma’s waarin het commando “unhide all” de structuren en constructies achter digitale simulaties zichtbaar maakt. Digitale programma’s, de manipuleerbaarheid van het oppervlak en de kunstmatigheid van objecten zijn enkele van de vele inspiratiebronnen van de kunstenaar.

Kom de spectaculaire tentoonstelling zelf bekijken en krijg een exclusieve toelichting van de kunstenaar en curator zelf. De rondleiding is een gesprek waarbij er alle ruimte is om vragen te stellen en met elkaar van gedachten te wisselen. Tegen 16.00 uur sluiten we gezamenlijk af met een heerlijk glaasje glühwein.

Deze middag vindt in Diepenheim, van 12.00 tot 17.00 uur, ook de gezellige kerstmarkt plaats.

Deelname aan de rondleiding is gratis, je betaalt alleen € 5,- voor de entree waarmee je tevens toegang hebt tot de internationale groepstentoonstelling Embodied Lines in Drawing Centre Diepenheim (geopend van 12.00 tot 16.00 uur). Museumjaarkaarthouders en leden van de Kunstvereniging mogen gratis naar binnen.