Speciale Tuinendag

Op 10 oktober zal tijdens Kunstmoment een speciale tuinen dag zijn. Met aandacht voor The Non Urban Garden, de tuinen van herman de vries, een lezing van Cees de Boer over herman de vries en ‘de waterlelies’ het nieuwe Fechner-monument.

Vrijdag 10 oktober 2014

Jimini Hignett presenteert de Bijentuin
       Bijentuin Hazendammerweg
Tijd                12.00 en 14.00 uur

Jimini Hignett presenteert de  Bijentuin, die zij samen met Doris Denekamp ontwikkeldein het onlangs gereedgekomen waterretentiegebied van de Boven-Regge (‘Hazendammerblok’).

‘If bees are few…’ Wat betekent het voor de mensheid als de laatste bij sterft?

Jeroen Kooijmans geeft uitleg over zijn Boomtuin
       Achter het Westerflier
Tijd                13.00 en 14.00 uur

Op de schouders van de tijd… Kunstenaar Jeroen Kooijmans geeft uitleg over de ontstaansgeschiedenis van zijn Boomtuin, in de top van een 250 jaar oude eik, gelegen op het land van Matthijs Sipma, achter het Westerflier.

Cees de Boer over herman de vries
       20 – Het Ottenhuis
Tijd                17.00 uur
Kosten         € 2,50

‘herman de vries-lezing’ door Cees de Boer, aansluitend bij de tentoonstelling ‘the poet in his poetry’ en het nieuw verschenen boek ‘overal stroomt mijn oog’ over herman de vries.

Aanmelden: info@kunstvereniging.nl of op locatie 17 of 20.

Dagelijks

Wandeling ‘Beleef de natuur’ door Pieke Werner
       17 – Kunstvereniging Diepenheim
Tijd                11.00 – 17.00 uur

Pieke Werner ontsluit een geheime wereld, ‘buiten de controle van de mensen die er wonen’.

Audiowandeling vanaf de Kunstvereniging, de ‘natuur’ in.