Summerschool Lithografie 2018

Deze zomer bruist Basement Press Diepenheim weer. Tijdens de Summerschool Lithografie 2018 worden stenen geslepen, wordt er getekend, geschilderd en gedrukt.

Kunstvereniging Diepenheim organiseert samen met lithograaf Aad Hekker een workshop lithografie voor beginners en gevorderden van 6 t/m 10 augustus.

Voor en door wie?
Voor professionele beeldend kunstenaars die hun horizon willen verbreden. Lithografie biedt beeldende mogelijkheden die jou aangereikt worden door twee professionele drukkers. Aad Hekker is al meer dan dertig jaar drukker, grafiekuitgever en docent, Willem Oudenampsen is professioneel drukker.

Welk niveau?
De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De Summerschool is een technische workshop, waarbij het gaat over het hoe, niet over de inhoud.

Waar en wanneer?
Maandag 6 t/m vrijdag 10 augustus, in Werkplaats Diepenheim.

Hoe werkt het?
Je kunt je inschrijven voor drie, vier of vijf dagen. De kosten zijn € 175 per dag, dus voor 3 dagen € 525, voor 4 dagen € 700, en voor 5 dagen € 875. Dit bedrag is inclusief materialen, lunch en 21% BTW. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers per dag. Het is mogelijk een gastenverblijf te reserveren voor € 45 per persoon per nacht. Bij overnachtingen deel je een slaapkamer met 1 of 2 andere deelnemers. Handdoeken en beddengoed zijn aanwezig.

Wil je meer informatie of je aanmelden?
Voor meer informatie bel Aad Hekker: 06 – 44 888 951
Aanmelden via: info@kunstvereniging.nl t.a.v. Gerry Voskamp
Graag vermelden welke dagen je wilt komen en of je een gastenverblijf wilt boeken.