Tekenen langs de kunstroute

Kom tekenen en schilderen in Diepenheim!

In het weekend van 1 en 2 juli 2017 opent kunstroute Heerlijck Zicht met 22 installaties en kunstwerken in de buitenlucht.  Op deze fiets/wandelroute van 16 kilometer langs Diepenheim, Markelo en Goor staan op zaterdagmiddag 1 juli diverse kunstenaars bij hun werk om veel meer achtergrondinformatie te geven.

Daarnaast nodigt Kunstvereniging Diepenheim u dat weekend uit om te komen tekenen en schilderen langs de route. Op zaterdag- en zondagmiddag kunt u uw werk laten bespreken door een professioneel team van de Kunstvereniging. Daarna wordt uw tekening of schilderij een onderdeel van een expositie die wordt ingericht in de Feestzaal van Herberg de Pol op 1 en 2 juli. De tentoonstelling is tijdens de inrichting en daarna te bezichtigen van 1 t/m 6 juli en op 8 en 9 juli.

Laat u inspireren door de Diepenheimse omgeving, de bijzondere kunstwerken en de mogelijkheid op professionele feedback van Kunstvereniging Diepenheim op uw eigen kunstwerk.

Neem zelf uw teken/schilderspullen en papier of doek mee.

Zaterdagmiddag 1 juli van 14.00 tot 17.00 uur:
Diverse kunstenaars aanwezig bij hun landschapskunstwerk in de route Heerlijck Zicht.

Zaterdagmiddag 1 juli en zondagmiddag 2 juli, van 14.00 tot 17.00 uur
In de feestzaal van Herberg de Pol geven Janine Eshuis en Ilse Statius Muller namens Kunstvereniging Diepenheim een professionele blik op uw werk. Ook stellen zij ter plekke een tijdelijke tentoonstelling samen.

Zaterdag 1 juli t/m 6 juli en op 8 & 9  juli:
Exclusieve expositie van ingeleverde werken in de Feestzaal, Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, Diepenheim.

Meer informatie over Heerlijck Zicht (website organisator) ->