Workshop ‘Droomtuin’

Zondag 30 november 2014 • 14.00 – 16.00 uur

Ontwerp je eigen droomtuin
Op de laatste dag van de tentoonstelling ‘Onschuld’ kunt u deelnemen aan een landschappelijke ervaring. Een activiteit met het avontuurlijke thema ‘de droomtuin’. Als een schilder verzamelt u uw eigen palet van kleuren in de tuinen van herman de vries. Deze gevonden pigmenten worden gebruikt om uw eigen droomtuin te verbeelden op papier. De workshop is geïnspireerd op de tentoonstelling ‘Onschuld’.

14.00 uur verzamelen in de Kunstvereniging, Grotestraat 17.
Onder begeleiding van Wieke Teselink en Marianne Jonkhans worden de pigmenten zelf verzameld in de tuinen van herman de vries.
Daarna gaat u aan het werk in de Kunstvereniging.

Kosten € 15,- inclusief materiaal, koffie en thee.
kinderen van 7 tot en met 16 jaar € 5,-.

Aanmelden vóór 25 november via: info@kunstvereniging.nl of op 0547 – 35 21 43.

Doel van de Ateliers is om jong en oud, ervaren en beginner aan de hand van steeds een ander thema, aansluitend bij de tentoonstellingen en in de geest van Kunstvereniging Diepenheim, onder vakkundige begeleiding aan de slag te laten gaan. Hierdoor kan iedereen, ongeacht niveau of ervaring, zijn / haar eigen beleving van het thema omzetten in een unieke vorm.