Workshop Jantien Jongsma – geannuleerd

Update 24/11: Wegens familieomstandigheden van Jantien Jongsma wordt de workshop verplaatst naar een nader te bepalen datum. De deelnemers hebben hier persoonlijk bericht over ontvangen.

Update 20/11: De inschrijving voor deze workshop is vol.

Jantien Jongsma geeft op zaterdag 28 november een workshop werken op papier. Iedereen die belangstelling heeft om deze workshop te volgen, wordt van harte uitgenodigd om zich aan te melden.

De workshop start met een bezoek aan de tentoonstelling, om inzicht te krijgen in Jongsma’s werkwijze, opvattingen en thematiek. Tijdens deze workshop worden thema’s uit de tentoonstelling als aanleiding genomen om twee tekeningen te maken op papier, een met potlood en een met gouache, waarbij visualisatie, abstrahering, detaillering, werken met sjablonen en gouache aan de orde komen. De werken worden na afloop gezamenlijk besproken.

Deelname

Voor deelname aan deze workshop vindt geen selectie plaats, er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen. De workshop vindt plaats op zaterdag 28 november van 13.00 tot 16.30 uur, en kost € 35,- p.p. (leden van Kunstvereniging Diepenheim betalen € 25,-). Materialen zijn aanwezig. Mail voor aanmelden of vragen naar info@kunstvereniging.nl.