Ronny Delrue: J’essaye de me reconstruire

Workshop Modeltekenen Ronny Delrue

Drawing Centre Diepenheim organiseert workshops modeltekenen op zaterdag 9 en zondag 10 juni onder leiding van Ronny Delrue. Het werk van Delrue is momenteel te zien in de solotentoonstelling ‘J’ essaye de me reconstruire’  in Drawing Centre Diepenheim.

Iedereen die belangstelling heeft om deze workshop te volgen wordt van harte uitgenodigd om mee te doen en zich aan te melden. Tijdens deze workshop staat het tekenen, vertrekkend vanuit het model centraal. Via een inleidend gesprek komt de positie van het tekenen aan bod: de tekening als voorstudie en/of als autonoom beeld. De registratie van het model is een ideaal middel om deze positie af te tasten. Het tekenen naar model is een onderdeel van Delrue’s artistieke praktijk. Naast beeldend kunstenaar, is Delrue onderzoeker aan de Luca School of Arts waar hij tevens als docent aan verbonden is.

Deelname
Voor deelname aan deze workshop vindt geen selectie plaats, er kunnen maximaal 15 mensen per dag deelnemen. Er kan worden ingeschreven voor zaterdag 9 juni en/of zondag 10 juni, tijden: 13.00 – 17.00 uur. De kosten voor de workshop zijn € 65,- voor 1 dag en  € 120,- voor 2 dagen. Basismaterialen zijn aanwezig.

Portfoliobespreking
Speciaal voor de deelnemers van deze workshop is het mogelijk een portfoliobespreking in te plannen met Delrue op zaterdag of zondag tussen 11.00 en 13.00 uur  of tussen 18.00-19.00 uur.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@kunstvereniging.nl voor 4 juni t.a.v. Workshop Modeltekenen.

Zaterdag 9 juni

11.00 – 13.00 uur | Mogelijkheid tot portfolio bespreking | Mail voor een afspraak*

13.00 – 17.00 uur | Workshop Modeltekenen

18.00 – 19.00 uur  | Mogelijkheid tot portfolio bespreking | Mail voor een afspraak*