Art Diner met kunstenaar Anouk Griffioen

Anouk Griffioen, deelnemer aan de huidige tentoonstelling “Flow into Form”, verzorgt zaterdag 8 december een Art Diner in Drawing Centre Diepenheim. Je bent van harte welkom om bij dit exclusieve diner aan te schuiven.

De avond begint om 17.00 uur met een rondleiding door de tentoonstelling, verzorgd door curator Nanette Kraaikamp. Om 18.00 uur gaan we aan tafel, Anouk heeft voor jullie gekookt. Er is volop gelegenheid om in een informele setting in gesprek te gaan met de aanwezige kunstenaars over de tentoonstelling en hun werk.

De kosten voor het diner (inclusief wijn) bedragen € 20, voor leden van de Kunstvereniging € 15. Deelname is alleen mogelijk door je aan te melden via info@kunstvereniging.nl. Let op: er is een gelimiteerd aantal deelnemers.

Foto: Rik Klein Gotink