Buiten Westen #2 online uitgelicht

Voor iedereen die de tentoonstelling Buiten Westen #2 in het hoofdgebouw van de Kunstvereniging nu (tijdelijk) niet kan bezoeken, bieden wij een online alternatief.

Wekelijks lichten we op onze Facebookpagina één van de deelnemende kunstenaars uit. Op ons Instagramaccount delen we de kunstwerken in het hoofdgebouw, maar ook andere content, zoals een terugblik op de workshops van educatie en de bloeiende tuinen van herman de vries, die in deze tijd van sociale onthouding nog gewoon vrij te bezoeken zijn. En op ons YouTube-kanaal kan je video’s van de huidige, maar ook voorgaande tentoonstellingen in zowel Kunstvereniging Diepenheim als Drawing Centre Diepenheim bekijken.

In onderstaande video, gemaakt door Pim Christian, geven de kunstenaars van Buiten Westen #2 persoonlijk een toelichting op hun werk in de tentoonstelling die momenteel dus helaas niet fysiek te bewonderen is.