Busvervoer Amsterdam – Diepenheim voor opening

Voor de opening van de tentoonstelling Buiten Westen #2 op zaterdag 29 februari biedt de Kunstvereniging de mogelijkheid om met een busje mee te reizen van Amsterdam naar Diepenheim en retour.

Je wordt deze middag welkom geheten in de tuinen van herman de vries, waarna een rondleiding langs de tuinen, waaronder het Gazebo van Diepenheim met het MONOMET, volgt. Aansluitend is de opening van de nieuwe tentoonstelling en na afloop kan je gezellig mee-eten.

Het busje vertrekt om 13.00 uur vanaf het Surinameplein. Rond 19.30 uur zal de bus weer retour gaan om tegen 21.30 uur terug in Amsterdam te zijn.

De kosten voor een retour zijn € 45,-, dit is inclusief twee consumpties tijdens de openingen en een maaltijd na afloop. Tevens ben je de rest van 2020 gratis lid van Kunstvereniging Diepenheim.

Voor aanmelden of meer informatie mail naar via info@kunstvereniging.nl o.v.v. Busrit Buiten Westen #2. Let op, er is een beperkt aantal plaatsen en vol is vol.

Kom je met de trein naar de opening van de tentoonstelling? Dan halen we je graag met ons busje op bij Station Goor.

Uiteraard rijden we je na afloop van de tentoonstellingen en de maaltijd ook weer van Diepenheim naar Station Goor. Meld je direct aan via info@kunstvereniging.nl.