Curator tipt: Drawing Now Paris

Alexandra Landré en Nanette Kraaikamp, de curatoren van de Kunstvereniging en het Drawing Centre, houden je op de hoogte van inspirerende tentoonstellingen, (inter)nationale evenementen, aanstormende talenten en andere interessante of spraakmakende nieuwsfeiten uit de kunstwereld.

Susanna Inglada, Drawing Centre Diepenheim 2016

Tip: Van 28 tot en met 31 maart is het werk van oud-exposanten van Drawing Centre Diepenheim te zien op Drawing Now Paris.

Op deze internationale tekenkunstbeurs staat onder meer galerie Maurits van de Laar met Susanne Inglada en Karin van Dam. Susanna Inglada nam in 2016 deel aan het Drawing Front, een initiatief van Drawing Centre Diepenheim.

Het werk van Karin van Dam was in 2001 in Kunstvereniging Diepenheim te bewonderen in de expositie ‘Pieces of land’.