Eet na de openingen gezellig mee

De openingen van de Zomertentoonstellingen sluiten we zoals gebruikelijk af met een informele borrel en een gezamenlijke maaltijd. Wil je zaterdag 25 mei ook gezellig aanschuiven bij dit diner, meld je dan nu aan.

De openingen vinden vanaf 15.00 uur plaats bij Drawing Centre en aansluitend de Kunstvereniging. Vanaf hier verplaatsen we ons tegen 17.30 uur naar Herberg de Pol waar we onder het genot van een heerlijke maaltijd nog gezellig nakletsen.

Afhankelijk van het weer nemen we lekker plaats op het terras voor Herberg de Pol of zitten we binnen in de theaterzaal, waar er een heerlijk buffet voor je klaar zal staan.

Deelname aan de maaltijd bedraagt € 17,50 en kan alleen bij opgave vóór 18 mei. Mail naar info@kunstvereniging.nl met hoeveel personen je aanwezig zult zijn, je bent van harte welkom!