Onschuld

Groepstentoonstelling met als special guests – Elke Baggen en Mariëlle Videler

In het kader van de groepstentoonstelling ‘Onschuld’ zijn Elke Baggen en Mariëlle Videler als special guests uitgenodigd in het Drawing Centre. Op verzoek van de curatoren Heske ten Cate en Hanne Hagenaars nemen zij deel met speciaal voor deze tentoonstelling gemaakt werk. De beide beeldend kunstenaars benaderen het thema vanuit hun persoonlijke fascinatie door het begrip onschuld. Elke Baggen geeft hieraan invulling door haar onderzoek naar de waarde van de ontworpen wereld om ons heen. Mariëlle Videler is gegrepen door de vraag hoe rituelen de wisselwerking tussen mens en natuur tot stand brengen.
Ieder heeft een ruimte van het Drawing Centre gebruikt voor een installatie.

In de tussenruimte zijn tekeningen te zien van Chiaki Kamikawa.

Te zien t/m 30 nov.

Curatoren: Heske ten Cate en Hanne Hagenaars