Fototerugblik: Rondleiding door (Dis)connection

Curator Alexandra Landré leidde afgelopen zondagmiddag een groep geïnteresseerden door de tentoonstelling (Dis)connection. De internationale expositie, die bestaat uit verschillende artistieke uitingen rondom de vraag ‘Hoe kunnen wij samenleven?’, werd met groot enthousiasme ontvangen. De bezoekers werden meegenomen in de totstandkoming, de individuele processen en de samenhangende gedachte achter het tentoongestelde werk.

Artistiek leider Alexandra Landré is verantwoordelijk voor de tentoonstellingen in het hoofdgebouw van de Kunstvereniging. De huidige Lentetentoonstelling is een unieke expositie, ontstaan vanuit een samenwerking met de Tsjechische kunstinstelling Jindřich Chalupecký Society, ingericht onder leiding van Alexandra Landré en Karina Kottová (curator Jindřich Chalupecký Society). De tentoonstelling is nog tot en met 5 mei van woensdag tot en met zondag te bewonderen.