Gratis entree tijdens Garden Songs

In verschillende particuliere en openbare tuinen in en rondom Diepenheim klinkt op zondagmiddag 18 augustus livemuziek van Garden Songs. In de tuin achter het hoofdgebouw van de Kunstvereniging speelt deze middag Potman Jr.. Een singer-songwriter waarvan de stem wordt omschreven als diep, donker en hartverscheurend mooi. Hij schrijft teksten die gitzwart zijn en hard binnenkomen. Het muziekblad OOR schrijft: “Treurige kost waar je vrolijk van wordt.” Hij was te horen op verschillende gerenommeerde podia zoals Paradiso en Noorderzon, maar deze middag speelt hij in de intieme setting van onze tuin.

Alle optredens van Garden Songs zijn vrij toegankelijk en de expositie FLASHFORWARD in het hoofdgebouw van de Kunstvereniging is deze dag ook voor iedereen gratis te bezoeken.

Foto’s Garden Songs 2018