In de media: Jegens & Tevens over Embodied Lines en Unhide All

Het online magazine Jegens & Tevens publiceerde vandaag een artikel over de huidige tentoonstellingen in de Kunstvereniging en het Drawing Centre. Redacteur Remco Dikken bezocht met zijn dochter de tentoonstellingen en werden erg enthousiast:

“In de tentoonstelling diende de karakteristieke architectuur van de kunstvereniging als vertrekpunt. Met twee monumentale ingrepen zet Burger het gebouw volledig naar zijn hand. Mijn dochter en ik zijn enthousiast! Het is een soort doolhof waar de eigen fantasie mee op de loop gaat. De doorkijkjes maken het daarbij extra spannend.”

Let op: de twee performances, door Liesje van den Berk en Uli Kürner; in het kader van de tentoonstelling Embodied Lines in het Drawing Centre, zijn verplaatst naar zaterdag 16 november.
Zondag 13 oktober om 15.00 uur (14.30 uur inloop) geven kunstenaar Gerbrand Burger en artistiek leider Alexandra Landré een rondleiding door Unhide All in de Kunstvereniging.

Lees hier het hele artikel.