Opbouw nieuwe tentoonstelling gestart

De opbouw van de nieuwe tentoonstelling is gestart. Muren worden weer gewit of juist volledig zwart geschilderd voor de uiteenlopende sculpturen, schilderijen en installaties van de komende groepstentoonstelling.

In (het hoofdgebouw van) de Kunstvereniging komt het werk van Rakshita Bhargava, Henry Byrne, Kamilė Česnavičiūtė, Swaeny Nina Kersaan, Tessa Langeveld, Hedwich Rooks, Tom van Veen en Jochem van den Wijngaard samen in Buiten Westen #2.

In deze laatste weken voorafgaand aan de opening wordt er hard gewerkt aan de opbouw van de nieuwe tentoonstelling. Tevens zal er weer een video over de tentoonstelling en het werk van de exposerende kunstenaars te zien zijn. Hieronder een kleine preview van wat er vanaf 29 februari in de Kunstvereniging te bewonderen zal zijn.