Word lid en steun ons

“Ons gevoel voor veiligheid doet onze ogen en oren zoeken naar vertrouwdheid, bekendheid. Kunstenaars tasten die grenzen af en werken aan het oprekken van onze vertrouwde ruimte. KVD geeft zulke kunstenaars een podium en daardoor mij de mogelijkheid het leven buiten m’n veilige grenzen te verkennen. Daarom ben ik lid van KVD.”

– Maarten Kloek, lid van Kunstvereniging Diepenheim

Als lid maakt u deel uit van Kunstvereniging Diepenheim. U helpt niet alleen de Kunstvereniging, maar steunt ook de kunst- en cultuursector in Overijssel.

Voor € 45,- per jaar bent u lid van de Kunstvereniging, en geniet u van de volgende voordelen:

• gratis entree voor u en uw gast*  in het Hoofdgebouw en het Drawing Centre Diepenheim;
  • uitnodiging voor de opening van nieuwe tentoonstellingen;
  • korting op activiteiten en workshops die vanuit de Kunstvereniging zijn georganiseerd;
  • korting op kunst, kunstboeken en speciale uitgaves/edities van de Kunstvereniging;
  • een maandelijkse nieuwsbrief zodat u op de hoogte bent van alle activiteiten en nieuwe exposities;
  • uitnodiging voor de ledenvergadering.

*u mag gratis één gast meenemen bij uw bezoek

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op ->

Vrijwilligers gezocht

Kunstvereniging Diepenheim kent een gezellige en hechte groep vrijwilligers. Zij zijn de grote kracht achter de Kunstvereniging. Voor aanvulling van deze groep zoeken we vriendelijke mensen die geïnteresseerd zijn in kunst en cultuur en het leuk vinden om onze bezoekers gastvrij te ontvangen. Dus vind jij het leuk om met mensen om te gaan en kun je zelfstandig werken, dan is dit misschien wel de vrijwilligersbaan voor jou.

Enkele vrijwilligers zijn uitgelicht, lees hun motivatie in ‘Vrijwilliger in Beeld’:

Paul van Leeuwen

Frans de Steur

Laat je inspireren en voeg je bij het team van vrijwilligers van de Kunstvereniging.

Als vrijwilliger ben je gratis lid van de Kunstvereniging.

• Wat bieden wij:
    • Vóór elke opening een speciale avond voor onze vrijwilligers waarbij de curator en/of kunstenaar achtergrondinformatie geeft over de kunst en tentoonstellingen
    • Een leuke baliefunctie die ook goed te combineren is met een studie
    • Reiskostenvergoeding
    • Jaarlijks een gezellige activiteit
    • Korting op de aankoop van kunst en speciale edities
    • Toegang tot de ledenvergadering

Het gaat vooral om vrijwilligerswerk op de zaterdag en/of de zondag, op één van onze locaties; Drawing Centre of Kunstvereniging. Minimaal 1 x per maand en 3 à 4 uur per keer. Voor meer informatie en aanmelden, neem contact op met Gerry Voskamp: info@kunstvereniging.nl.