Plan uw bezoek

De openingstijden zijn:

Van april t/m oktober: woensdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur
Van november t/m maart: woensdag t/m zondag van 12:00 tot 16:00 uur.

De huidige tentoonstellingen zijn nog te bezichtigen tot en met 5 mei 2019. De opening van de volgende tentoonstellingen volgt op zaterdag 25 mei 2019. In de tussentijd zijn de Kunstvereniging en het Drawing Centre gesloten.

Openingstijden Feestdagen
Gesloten op:   Indien tentoonstelling, geopend op:
1e Kerstdag
1e Paas- en Pinksterdag
2e Kerstdag
2e Paas- en Pinksterdag

€ 5,-

Het entreebewijs is geldig voor de Kunstvereniging, het Drawing Centre en De Tuinen van Diepenheim.

Gratis toegang:

–           jongeren onder 18 jaar

–           leden Kunstvereniging

–           houders Museumkaart

Voor groepen, neem contact met ons op ->

Wij accepteren de Museumkaart

Openbaar vervoer Auto
Vanaf Station Goor kunt u met Bus 95 richting Borculo naar Diepenheim. Vanaf Bushalte Gemeentehuis is het 5 minuten lopen naar Kunstvereniging Diepenheim.

Kijk voor de actuele vertrektijden van Bus 95 op 9292ov.nl.

OV-Fietsen zijn aanwezig in Goor ->

Let op!
Op zondag rijden er geen bussen van Station Goor naar Diepenheim.

Plan uw bezoek via Google Maps naar:

Kunstvereniging Diepenheim

Drawing Centre Diepenheim

Rondleidingen op maat

Bent u nieuwsgierig naar het hoe en waarom van het werk in een tentoonstelling van Kunstvereniging Diepenheim? Wilt u een inspirerende wandeling maken langs de diverse kunstwerken in het mooie stedeke Diepenheim, een klein stadje met grote kunst?

Kunstvereniging Diepenheim nodigt groepen uit om onder deskundige leiding kennis te maken met wat Diepenheim op het gebied van hedendaagse ruimtelijke beeldende kunst te bieden heeft. Rondleidingen zijn op afspraak. Het minimaal aantal deelnemers is 8 en het maximum 20.

Meer dan een rondleiding
Vanzelfsprekend is het mogelijk een rondleiding te combineren met een ontvangst op maat. Van koffie met cake of een snee echte Twente krentenwegge, een borrel met bijzondere hapjes tot een compleet warm en koud buffet. U kunt ook een ruimte huren als vergaderlocatie of als unieke locatie voor een presentatie of debat.

Meer weten?
Aarzel niet en bel ons op 0547 – 35 21 43 of stuur een mail naar info@kunstvereniging.nl.

Alle locaties incl. buitenkunst