Richtlijnen voor het bezoek aan Buiten Westen #2

De tentoonstelling Buiten Westen #2 is vanaf 1 juni weer te bezoeken, echter wel met het verzoek aan onderstaande regels te houden:

• Vooraf reserveren door te bellen naar: 0547-352143. Dit kan dagelijks (met uitzondering van dinsdag)┬ávan 10.00-17.00 uur.
  • Geen toegang bij klachten, zoals koorts, verkoudheid, keelpijn of vergelijkbare klachten.
  • Maximaal 10 personen mogen tegelijk in het pand aanwezig zijn (excl. medewerkers/vrijwilligers). Zo blijft er voor iedereen voldoende ruimte over om verantwoord te genieten van de tentoonstelling.
  • Houd altijd 1,5 meter afstand tot elkaar. Staan er mensen bij de balie? Wacht dan even in de hal of buiten.
  • In de hal vindt u desinfecterende handgel om uw handen te reinigen.
  • Scan zelf uw Museumkaart of betaal per pin/contactloos.
  • U ontvangt bij de balie een kaart met een nummer van 1 t/m 10. Bij vertrek levert u deze kaart weer in, deze wordt ontsmet zodat een nieuwe bezoeker er gebruik van kan maken. Zijn alle kaarten uitgegeven, dan is het maximaal aantal bezoekers bereikt.
  • De plattegrond en informatie over de tentoonstelling mag u meenemen.
  • Volg de aanwijzingen van de medewerker(s)/vrijwilliger(s) op.

Contactpunten, zoals deurknoppen, worden met regelmaat gereinigd en er hangen posters met daarop de voorgeschreven richtlijnen. Houd u aan de regels om te blijven genieten van de kunst.