Schuif na de opening gezellig aan

De openingen van de Herfsttentoonstellingen Embodied Lines en Unhide All sluiten we af met een informele borrel en een gezamenlijke maaltijd. Wil je zaterdag 21 september ook gezellig aanschuiven bij dit diner, meld je dan nu aan.

De openingen vinden vanaf 15.00 uur plaats in het Drawing Centre en aansluitend in de Kunstvereniging. Vanaf hier verplaatsen we ons tegen 18.00 uur naar Herberg de Pol (loopafstand) waar we onder het genot van een heerlijke maaltijd nog gezellig nakletsen.

Afhankelijk van het weer nemen we lekker plaats op het terras achter Herberg de Pol of zitten we binnen in de theaterzaal, waar er een heerlijk buffet voor je klaar zal staan.

Deelname aan de maaltijd bedraagt € 17,50 en kan alleen bij opgave vóór 13 september. Mail naar info@kunstvereniging.nl met hoeveel personen je aanwezig zult zijn, je bent van harte welkom!