Te gast: IN DOORS chamber music festival

Beide tentoonstellingsgebouwen van de Kunstvereniging bieden op zaterdag 15 en zondag 16 februari een podium aan de eerste editie van het kamermuziekfestival IN DOORS. In dit festivalweekend klinkt er in Diepenheim klassieke muziek in alle vormen, gespeeld door 60 jonge musici.

Op zaterdagmiddag 15 februari vindt van 14.00 tot 16.00 uur het Muziek Moment plaats. Op acht verschillende locaties in Diepenheim wordt kamermuziek gemaakt. In de Kunstvereniging (hoofdgebouw) speelt Nympeas Trombone Kwartet en in Drawing Centre Diepenheim speelt NaRobu Quintet.

Op zondagmiddag 16 februari vindt van 13.00 tot 15.00 uur het Muziek Moment plaats. In de Kunstvereniging (hoofdgebouw) speelt Brewed by Women en in Drawing Centre Diepenheim speelt Aziles Blazers.

Op de website en via de Facebookpagina van IN DOORS vind je de andere locaties en ensembles, verdere informatie en de kaartverkoop.