Tentoonstelling tijdelijk gesloten

Vanwege het coronavirus is de tentoonstelling Buiten Westen #2 tot en met 6 april gesloten!

Dit betekent ook dat de cursus “Kunstervaring” op maandag 23 maart en 6 april komt te vervallen. In overleg worden deze avonden op een latere datum opnieuw ingepland. De workshops voor de leerlingen van scholen uit de regio zijn tot nader order geannuleerd. En leden die deel zouden nemen aan de rondleiding bij DE.GROEN op 26 maart zijn persoonlijk op de hoogte gebracht van de annulering.

De actualiteit wordt gevolgd. We hopen u na deze periode weer te mogen ontvangen, in de tussentijd zullen we zo veel mogelijk online delen.

Al het werk in Buiten Westen #2 is verkrijgbaar. Stuur bij belangstelling of voor meer informatie hierover een mail naar info@kunstvereniging.nl